18 abr 2010

MDS (capitol3)

doncs si amics, com akell film ke sempre fan per nadal, tot es torna a repetir, el YALA,YALA ja en han deixat amb pilota picada i si son les 6 del mati,la nit a sigut curta i com no amb vent, aki menjas sorra a totas hores, pero intentas descansar el maxim posible.
M´agrada esta actiu desde la primera hora i enseguida un bot i a preparar els estris per la cursa,per sort a primera hora fa bona temperatura, la roba termica de moment no a sortit de la motxilla.50 grams de muesli i l,hornet calentan l,aigua per el capuchino, pero abans la rutina,es la rutina visita al wc, apunt escatologic, s´ha de anar molt amb compte amb la textura i color del cagarro en si, si la cosa va dura i de bon color endevant sino "fortasec" (e vist gent patir de valent per descomposicio).
Despres d,esmorçar, a vestir i guardar el material a la motxilla, colloons encara pesa!!! avui amb toca anar a buscar l,aigua a mi per els companys,crema de cacao als llavis i a fer cua, el toni, jaume, lluis i companyia ja estan preparats, oscar li costa de entrar l,esmorçar, diu ke menjara en carrera(aket apunt sera importan duran l,etapa), el ruben com sempre es l,anima riaalera de la jaima 56.
Ja estem al calaix, comença la segona etapa: khermou/jebel el otfal-35,5km, sonan els ac/dc es curios perke aixo sea un ritual de cada etapa,el patrick a dalt del jeep, els cumpleanys, la musica, les pasadas dels helicopteres.... pero amics es igual de emocionan ke el 1 dia, aahhhhhh!!!! abans de sortir 2 pastillas de sal, a partir d,ara no m,oblidare amb la vida, cada horeta 2.
3,2,1..go!!!!!! en plantejo l,etapa molt diferent a la 1 a partir d,ara anire sol i si amb trobo algun company, farem uns km junts i sino a tira solet i a gaudir, a sigut la tonica dels meus entrenos es una cosa ke no hem sap greu,el 1cp esta al km11,4i la veritat ke con ke vaig molt comoda arribo facilment, parada per carregar bidons i endevant, de sortida amb trobo al lluis i al toni, fem uns km junts i despres cadascu a la seva, fa calor pregunto a un jeep kina temperatura fa i amb diu 46 graus i subiendo, el paisatge avui es molta pedra, amb bastan desnivell i poca duna, xino, xano km 20,3 segon pc, barrita i 4 figues, omplim bidons i seguim, abans de sortir kina es la meva sorpresa, en giovanni!!!! un italia ke ben fer la formentera to run, abraçada 2 petons i sortim junts, fem 4 fotos i a bon ritme, xerran,xerrran,pasem per un osasis!!!! ke pulit es impresionant com en mig de res existeixan akets llags amb akestas palmeras tan pulidas, un anglesos casi amb pilotes s,ho stan pasan pipa, nos no aturem i makina cap el cp3, en giovanni es la 3 vegada ke fa sables, la seva experiencia m,ajudara, es un tio simpatic i el bombardejo a preguntas... coño el cp3!!!!!! km 28,8, el giovanni en dona un consell ke seria clau per la etapa, amb diu ke reposi un poc mes de lo habitual, faltan 6 km???? li dic jo, efectivament respon ell, pero amb un desnivell bestial de dunas i pedras, trigaras si vas be aproximadament una hora llarga..... aket tio esta borratxo????? penso jo... pero la experienciaes un grau, amb trec la motxilla estiro els osos, menjo, hidrato i en aket moment entran el lluis i el toni, els hi dono el mateix consell i tiro capa la linea de meta.
 Faig un km i collons ke es aixo, mikakus no e vist res igual, una filera de gent i una pujada de pedras, convinat amb sorra de dreta a eskerra, deu meu toca esta concentrat i cap amunt,la motxilla pesa el doble, començo a pujar i kina es la meva sorpresa, estirat a terra veig a l,oscar a peu de pujada en un repla, esta fora de si no pot mes a petat, intento animar-lo dir-li ke endevant ke amb kedo amb ell i kuan pugui pujem, ell diu ke tiri i kuan arribi a dalt avisi algu de la organitçacio ( es collonut, aki començo a descobrir el verdader sables, lo pulida i poc agraida ke es akesta cursa, un mal esmorçar, una mala hidratacio, un peus fotuts i estas fora....) li dic ke ok, el veig molt enfonsat i amb un mini atac de panic, segueixo pujant, costa un ou i part del,altre pero a mitja pujada miro cap a dalt i veig a las mevas fillas, a dalt de tot darrera d,una pedra ke amb saludan amb la ma, apreto las dents i cap a dalt, un cop a dalt, espero 2 minuts agafo aire i parlo amb el tio de l,organitçacio,o e conseguit e pujat, no tinc forçes ni per fer fotos, una llastima, el tio baixa cagan llets, jo començo a baixa per un torren espero ke darrera d,ell estigui la arribada..... acaba el torren i 2km de dunas de regal les corro les disfruto i arribo...... ja tinc la 2 etapa a la butxaca......
Cua per l,aigua( aki es fa cua per tot) a la cua trobo el toni i el lluis i comentem lo del oscar els tambe l,han vist tinc un somriure a la cara estic conten per la  etapa, pero preocupat per l,oscar, de anada cap a la jaima trobem al josef, ke comenta ke amb totes les sevas participacions de sables, era la etapa mes dura ke havia fet, mikakus jo i soc!!!!!.
Els 3 anem cap a la jaima, ruben i extranjero ja han arribat(vaya 2 makinas) comentem lo del oscar i flipan, jo començo la meva rutina, 1,5l d,aigua 3 sobres de recuperation, trata las ampollas,toallitas per fer-me net, aplicar crema, 50g de parmesa, el pernil..... ( aixo sera el pa de cada dia) i espera els altres.....
Al las 3 horas i abans de sopar sortim a fer la volteta de rigor, a mira la clasificacio, estira les cames, pero inconsienment tots tenim la ment pensan amb l,oscar, estara encara en cursa???? aura plegat?????? kina sorpresa!!!!!el veiem arribar, molt deteriorat i amb la cara destroçada, ens veu i crida ajudeume!!! amb u fil de veu, anem correns cap a ell no es pot aguanar ni en peu pobre, li treiem la motxilla, anem a per la seva aigua i entre 2 l,acompanyem a la jaima, parla molt a poc a poc explica ke a sigut el pitjor ke li a pasat a la vida, li recomanem ke menji i descansi, haviam si dema pot sortir, la veritat ke no donem ni un duro per ell, pero kins collons el tio despres de vomitat 3 vegades i de pasaro fatal arribat!!!!!!l,altre front ke preocupa es el josep, ell la fa caminan amb pals com el jaume, pero no la prepaprat gaire i ja a la primera etapa va patir molt, (akesta segona va trigar 9h), en cambi el jaume 66 anys i el tio amb el pals kin fenomeno!!!! mikakus l´esperit de sables ens comença a envoltar als de la 56......

                                             seguira........

No hay comentarios: