13 abr 2010

MDS ( 1capitol)

BONA NIT MIKAKUS,per fi a casa i com a finisher de la marato des sables, m´agradaria explicar akesta magnifica aventura ke he viscut, aventura, repta, cursa..... a hores d,ara encara no ser ven be com definirla , be potser el ke mes se li acosta es akella magnifica frase ke va dir el gran jordi agueso"esa maldita carrera de locos".
Abans de res una vegada mes us vui agrair tot el suport i l,ajuda ke meu donat, en els moments mes dificils sempre un de vosaltres estabeu darrera,al costat, davant donan suport, una vegada mes gracias, us estimo a tots i en especial vui anomenar  una persona le kual en tot moment e portat dintre el meu cap i el meu cor el nostre luigi, primo no podran con nosotros, gracias, as sido mi corredor invisible, este reto es tuyo y lo sabes.
En fi,s´acosta el dia toca agafo els trastos i cap al port, comença la MDS, aeroport i cap a madrid, arribo a l,hora en punt i espero una mica mes d,un hora a les 22,45 arriban els ki seran els meus companys de jaima, el lluis, jaume, extranjero, toni, josep,oscar i ruben, es tard manjem un entrepa a l,aeroport i cap l,hotel, jo comparteixo habitacio amb el ruben,despres de parlar un ratet a dormir, dema a las 9h hem de estar a barajas un altre vegada, arriba tota la delegacio española i tots cap el marroc.
A les 9h en punt tos a la cua per embarcar, son de akells moments ke el teu cos sembla un cocktail, mitad nervis, felicita... miras a tothom i pensas collons aket kin fisic segur ke tira molt,mira aket kina bossa dur,la meva es mes gran........ despres de tramits aduaners tots al avio, proxim desti EL DESERT......
Arribem, la primera impresio es de molta calor, kin paisatge, kins colors, impresionant, mes tramits, autocar i cap el campament, despres de 2h arribem, kina pasada!!!!! mogollon de jaimas totas iguals amb cercle,la delegacio española ens donan de la 50 a la 60, ens asignan la numero 56, dos dias de tramits, comprobar credencials, materials,certificats medics i començara la MDS!!!!!!!!.
                                         seguira............

No hay comentarios: