2 mar 2009

NO ENS ATUREM, TOCA SEGUIR....

Gràcies per les teves paraules, Sargantana, però el que tu aportes a l'equip, bon rotllo, alegria, humor, seny, sinceritat, amistat, i a sobre no et sap greu res... . Poses a tothom al seu lloc, i això es d'agrair.
En quant a la marató, que més es pot demanar, en paolo, millor marca personal , Doc, millor marca personal, hector, millor marca personal, jaume, millor marca personal, Dani , millor marca personal, albert, millor marca personal, pep , millor marca personal, Dani,joan, xavi i ignasi, llebres de luxe. I jo mateix, millor marca personal a Barcelona. Ho hem bordat un cop més. I cada any més nivell.

Ara cal no aturar-nos, Dani i Joan, tenen el repte dels 100 km d'aqui 15 dies, Albert circuit català de curses de 10 km, t'envio el calendari properament, Lluís, no t'aturis, sense preparar la marato 100% i mira quin resultat, tu diras el que vols fer. Paolo, dedice lo que quieras hacer , tu ya estas graduado y vas por libre como yo. l'Hector i en Jaume ara suposo que es centraran amb la triatlo. Espero poder jo també. Els Nova yorkins, , pep , ignasi i xavi a disfrutar i no lesionarse que encara queda lo millor.En Xavi va a madrid amb el dani .Doc, tens fusta per apropar-te a les 3hores, pero alguna cosa has de canviar....

Propers reptes:

triatlons de preparacio a la mitja ironman
Triatlo challenge maresme
marató de Nova York
Lo del desert un cap de setmana
Behobia
donar la volta eivissa 200km

En el proper objectiu de la marató de bcn , a part de el 3h 15 de hector, 3h 25 d'en Jaume, el sub-3 del doc, 3h 15 d'en lluís, a veure si animem a alguna dona a fer uns km o fer-la sencera(montse això va per tu).
Properament penjaré el meu calendari de curses.
salutacions
josh sub-3h

No hay comentarios: