10 feb 2010

SEGUIM SENT MIKAKUS.

Si Luigi, seguim sent Mikakus, uns amb la bici nova, per passeijar o per fer triatlons, altres sense, altres nadant kms, altres no, però seguim correns tots com sempre, uns amb objectius de competició personal i altres correm per simple fet de disfrutar de la mutua companyia i perquè no, de sentir el pique sa que ens proporciona aquesta anima de nens il·lussionats que no ens abandona mai.

Aquesta il·lusió de nens que portem a sobre es lo millor del nostre genere i que l'altre no arriba a entendre mai,... si no es la dona d'un Mikaku.

Estic content de que tu hagis sigut el que hagis obert la pagina del 2010, doncs demostres ser el rei de les ones i el rei de la nostre xarxa bloguera, que potser que per culpa dels facebookistes i dels twuiterians s'hagi mitg abandonat i que gràcies al nostre tuareg, la sargantana blava, ens hagi motivat.

Serveigi aquestes ratlles per donar una empenta als dos tomaquets que encara no tenen bici, perquè s'animin a tenir-ne una d'una vegada, doncs la meva Pinarello no es mountantbike, ni tant sols de carretera, sino que es una bicicleta especialitzada en anar per carretera+portar-me a fer parades i fonda per esmorzar junt amb els que amb mi vinguin.

Un aclariment:
Aquest diumenge varem fer la mitja de Granollers i haig de fer saber que vaig acompanyar a un primerenc a la seva primera mitja, us presento al Rafel Gomez, amic meu i que va patir de valent en els quatre kilometres finals, però la va acabar en menys de dues hores.

ENHORABONA RAFEL!!!. ARA A PER PRAGA!!!.

SALUT A TOTS.

Xavi.

No hay comentarios: